Jäseneksi

Hei sinä uusi opiskelija! Onnittelut opiskelupaikasta Itä-Suomen yliopistossa ja tervetuloa Täkyn kotisivuille!

Täky ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa pääaineenaan kirjallisuutta tai suomen kieltä Itä-Suomen yliopistossa opiskeleva tai muu ainejärjestön hallituksen jäseneksi hyväksymä henkilö. Jäseneksemme voit liittyä Kide.appissa. Jäsenmaksumme suuruus on 15 € ja se oikeuttaa seitsemän vuoden jäsenyyteen. Seitsemän vuoden jälkeen voit joko 15 €:lla jatkaa jäsenyyttäsi tai siirtyä kannatusjäseneksemme 75 € hintaan. 

Jos olet jo jäsenemme, voit aktivoida jäsenyytesi ilmaiseksi. Siirry Kide.appiin, luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi, ja aktivoi jäsenyytesi tästä linkistä. 

Jäsenyyttä koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen puheenjohtaja@taky.fi. 

Sähköpostilista ja some

Suosittelemme myös liittymään Täkyn sähköpostilistalle, joka toimii virallisena sähköisenä tiedotuskanavanamme. Listalla olevat saavat kattavasti tiedon kaikista Täkyn ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista ja tuotemyynneistä, sekä tiedotteita kattojärjestöiltä ja kokouskutsut kevät- ja syyskokouksiin. Liittymään pääsee tältä sivulta. Tiedotamme asioista toki myös Instagramissa ja Facebookissa, joten seuraathan meitä myös siellä.

Jäsenedut

Jäsenenä tuet yhteistä toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen. Suurin osa toiminnastamme on jäsenille ilmaista, ja pääsymaksullisiinkin tapahtumiin jäsenet pääsevät usein edullisemmin. Liittymislahjana saat Täkyn haalarimerkin haalareidenkasteen jälkeen.

Täkyn hallitus pyrkii tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet hyötyisivät jäsenyydestään mahdollisimman paljon. Täkyläisillä onkin yhteistyösopimus Bar Play -ravintolan kanssa. Täkyläiset saavat tarkkaan valikoiduista Playn ruoista ja juomista alennusta silloin, kun Täky järjestää Playssä tapahtuman.

Täkyn hallitus on kiinnostunut monipuolisista yhteistöistä eri yritysten kanssa ja solmii mielellään jäseniään hyödyttäviä yritysyhteistöitä erityisesti paikallisten tahojen kanssa.