Jäseneksi

Hei sinä uusi opiskelija! Onnittelut opiskelupaikasta Itä-Suomen yliopistossa ja tervetuloa Täkyn kotisivuille!

Täky ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa pääaineenaan kirjallisuutta tai suomen kieltä Itä-Suomen yliopistossa opiskeleva henkilö. Liityt ainejärjestöömme maksamalla kertaluontoisen jäsenmaksun 15 € Täky ry:n tilille FI95 8000 1000 9567 98. Kirjoitathan maksun viestikenttään ”Jäsenmaksu”, koko nimesi sekä kotipaikkakuntasi. Tiedot tarvitaan jäsenrekisteriin, jonka tietosuojasta voit lukea täältä.

Sähköpostilista ja some

Suosittelemme myös liittymään Täkyn sähköpostilistalle, joka toimii virallisena sähköisenä tiedotuskanavanamme. Listalla olevat saavat kattavasti tiedon kaikista Täkyn ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista ja tuotemyynneistä, sekä tiedotteita kattojärjestöiltä ja kokouskutsut kevät- ja syyskokouksiin. Liittymään pääsee tältä sivulta. Tiedotamme asioista toki myös Instagramissa ja Facebookissa, joten seuraathan meitä myös siellä.

Jäsenedut

Jäsenenä tuet yhteistä toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen. Suurin osa toiminnastamme on jäsenille ilmaista, ja pääsymaksullisiinkin tapahtumiin jäsenet pääsevät usein edullisemmin. Liittymislahjana saat Täkyn haalarimerkin haalareidenkasteen jälkeen.