Toiminta

Täky ry on Itä-Suomen yliopiston suomen kielen ja kirjallisuuden opiskelijoiden ainejärjestö. Täky toimii jäsentensä etujärjestönä ja yhdyssiteenä. Kehitämme jäsenten opiskeluoloja ja mahdollisuuksia sekä ylläpidämme suomen kielen ja kirjallisuuden asemaa.

Etujärjestönä Täky toteuttaa jäsentensä edunvalvontaa koulutuspoliittisissa ja sosiaalipoliittisissa asioissa. Toimimme jäsentemme linkkinä ylioppilaskuntaan ja yliopiston henkilökuntaan, joiden kanssa teemme edunvalvonnallista yhteistyötä.

Olemme toiminnassamme aktiivisesti kehittyviä ja uudistuvia, mutta perinteille uskollisia. Täky on yksi Joensuun vanhimmista ainejärjestöistä, ja osa perinteistämme juontaa juurensa vuosikymmenten taakse. Täkyn näkyvin perinne on vappuaattona tapahtuva yliopiston Alkukivien lakitus, joka aloittaa koko kampuksen vappukulkueen.

Lisäksi järjestämme jäsenistöllemme työelämätapahtumia ja monipuolista vapaa-ajanohjelmaa, kuten illanviettoja ja sitsejä. Voit lukea lisää järjestämistämme tapahtumista tapahtumat-sivulta. Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa, läpinäkyvää ja ehdottoman syrjimätöntä, ja noudatammekin tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Koska Täky on rekisteröity yhdistys, sen toimeenpanevana elimenä toimii yhdistyksen hallitus, joka valitaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäseniin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä mihin tahansa asioihin liittyen. Löydät ajantasaiset hallituslaisten yhteystiedot hallitus-sivulta.

Täky ry:n seloste henkilötietosuojasta